Så förbättrar du din hemester med en egen pool

Även i år ser det ut som att det inte kommer bli många utlandsresor på semestern. Istället får du satsa på att rusta upp ditt hem och din trädgård för att göra det till ditt eget semesterparadis. I sommar kommer det bli viktigt att du spenderar mycket tid utomhus nu när alla behövt sitta inne hela vintern och våren.

För att du ska kunna skapa ditt eget semesterparadis hemma måste du tänka igenom vad som gör dig lycklig och vad som ger dig en semesterkänsla. För många skulle nog svaret på det vara sol, bad och en egen pool.

Fördelarna med en egen pool

Ball,In,Pool.,Cheerful,Happy,Parents,And,Children,Laughing,WhileTill skillnad från en semesterresa som varar i några veckor varar en pool i flera år framåt. När du funderar på om du kanske ska bygga en egen swimming pool ska du ha i åtanke att du då får flera års användning för den. Andra fördelar kan vara:

  • Du kan bjuda in din närmaste familj och vänner för en skön dags avslappning i solen så att ni kan umgås inom Folkhälsomyndighetens riktlinjer genom att umgås i en liten grupp och utomhus största delen av tiden.
  • Du kan spara pengar i framtiden på att stanna hemma vid din egen pool istället för att resa
  • Det är bättre för miljön om du reser mindre
  • Du ökar värdet på ditt boende om du skulle vilja sälja det i framtiden genom att bygga en egen pool

I dessa pandemitider blir det allt populärare att bygga egen pool i trädgården så om du har ekonomin och plats över i trädgården för det bör du absolut göra det.

Därför ska du inte resa

I dessa tider när covid-19 härjar fritt avråds alla från att resa. Detta för att minska smittspridningen och se till att fler människor överlever. Genom att följa UDs reseavrådan hjälper du sjukhusen och dess personal att minska trycket på dem när färre människor blir sjuka och behöver läkarvård. I dagsläget bör du fokusera på att spendera din semester hemma i Sverige och så avskilt från andra som möjligt. Umgås endast med din innersta krets och gör det bästa ni kan av situationen. Till exempel umgås utomhus så mycket ni bara kan, vilket blir mycket lättare och roligare om någon av er har en egen pool där ni kan spendera soliga dagar.

Scroll to top